Museumcafé

In museumcafé De Holland kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, kopje koffie of een gezellige borrel. Op het menu staan vooral biologische gerechten en deze worden bereid met onder meer regionale producten. U kunt het museumcafé ook los van het museum bezoeken. Klik hier om de menukaart te bekijken. 

Café als leeromgeving
Het museum is leeromgeving voor studenten van het Da Vinci College in Dordrecht. Ook zij heten u van harte welkom in museumcafé De Holland!

Arrangementen voor groepen
Wij hebben speciale arrangementen voor groepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe High Tea? Geniet met uw gezelschap van een keur aan zoete en hartige lekkernijen zoals scones, macarons, petit fours, mini-quiches en sandwiches. Maak uw High Tea extra feestelijk met een glas Prosecco! Speciaal voor groepen hebben wij twee menukaarten samengesteld. Heeft u binnenkort iets te vieren? Laat u dan verleiden door onze voorjaarsmenukaart (april t/m september) of onze najaarsmenukaart (oktober t/m maart)! Voor persoonlijk advies kunt u ook altijd contact opnemen met Astrid van de Kooij via 078- 632 68 29 of per mail.

Openingstijden Museumcafé De Holland
dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur
Op maandag zijn Museumcafé De Holland en het Nationaal Onderwijsmuseum gesloten. 

U betaalt bij het Nationaal Onderwijsmuseum – bij de ticketbalie, de museumshop en het museumcafe – uitsluitend digitaal. 

Het museumcafé is gesloten op Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag.