Zakelijke verhuur

Zomeractie: Tijdens de zomervakantie uw vergadering of verjaardag vieren in het Onderwijsmuseum?

Boek nu onze prachtige Commissarisenkamer met 50% korting!

We bieden diverse borrelarrangementen om uw bijeenkomst mee aan te kleden. Daarnaast kunt u een interessante rondleiding of een korte plenaire introductie over het museum erbij boeken. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via zaalverhuur@onderwijsmuseum.nl en we denken graag met u mee.

"Bouwen aan de wereld van morgen, begint in de klas van nu."

Ook in het verleden hebben vele docenten zich met hart en ziel ingezet voor de toekomst van ‘hun’ leerlingen. In ons prachtige museum bewaren wij deze verhalen en kunt u kennismaken met de ervaringen, successen, teleurstellingen en ontdekkingen van generaties docenten en leerlingen.

Graag nodig ik u en uw relaties uit om te ervaren wat ons bijzondere museum u nog meer te bieden heeft, bijvoorbeeld op het gebied van zaalverhuur en catering. Ook kunnen u en uw gezelschap aan diverse, bijzondere activiteiten deelnemen. Zo wordt uw vergadering of bijeenkomst nóg interessanter en leerzamer.

Op deze pagina's informeren wij u over de mogelijkheden. Mijn collega Mandy Sharabani helpt u graag verder om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken!"

Petra Reijnhoudt, directeur Nationaal Onderwijsmuseum

Bekijk ook onze folder zaalverhuur. Of neem contact op met het museum: 078 - 632 68 20