Catering

Vanuit het museumcafé De Holland verzorgen wij de catering bij de verschillende zalen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische - en streekproducten. Ook heeft het museum een samenwerkingsovereenkomst met het ROC DaVinci College; de bakkersopleiding verzorgt het exclusieve ‘De Holland’ koekje dat we bij de koffie serveren en studenten lopen stage in het café en het museum, zowel vóór als achter de schermen.

Naast de gebruikelijke producten als koffie, thee en zoete streek-lekkernijen bij de koffie serveren wij indien gewenst ook een uitgebreid ontbijt, gezonde lunch, lekkere borrel of een diner. In overleg kunnen we een passend arrangement voor u samenstellen.

Bij grotere evenementen kunnen wij u een aantal externe cateraars aanbevelen. Het is ook mogelijk om in overleg uw eigen cateraar in te schakelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met Celine van Waardenburg of Petra Reijnhoudt via zaalverhuur@onderwijsmuseum.nl of bel 078 – 632 68 26.