Catering

Vanzelfsprekend verzorgen wij vanuit museumcafé 'De Holland' ook de catering bij de verschillende zalen. Naast koffie, thee en zoete streek-lekkernijen, serveren wij ook een heerlijk lunch of feestelijke borrel. U heeft keus uit verschillende arrangementen.

Lunch
U kunt uw bijeenkomst uitbreiden met een heerlijke lunch uit eigen keuken. Op het menu staan biologische gerechten, bereid met regionale seizoensproducten. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend arrangement. Ook vegetarische en veganistische lunches zijn mogelijk op aanvraag. De lunch kan worden geserveerd in de zaal van uw bijeenkomst, maar kan ook in ons sfeervolle museumcafé worden genuttigd. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: onze keukenbrigade staat voor u klaar!

Voorjaars- en najaarsmenu
Voor onze zakelijke klanten hebben wij twee gevarieerde en smakelijke menukaarten samengesteld. Neem alvast een kijkje!
Voorjaarsmenu (april t/m september)
Najaarsmenu (oktober t/m maart)

Alle prijzen zijn per persoon en exclusief 9% btw.

Borrel
Na afloop van uw bijeenkomst nog even napraten in uw zaal of in ons gezellige museumcafé? We schenken biologische frisdranken, Dordtse speciaalbieren en wijnen van Le Sarment. Ook alcoholvrije bieren en wijnen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard heeft u ruime keuze uit verschillende borrelarrangementen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met Mandy Sharabani via zaalverhuur@onderwijsmuseum.nl of bel 078-6326832