Lid worden?

Ook u kunt lid worden van de Vereniging van Vrienden van het Nationaal Onderwijsmuseum voor € 25,- per jaar. U ontvangt hiervoor tweemaal per jaar het tijdschrift LESSEN, met interessante artikelen en fraaie illustraties over de geschiedenis van het onderwijs.

Verder ontvangt u uitnodigingen voor speciale rondleidingen, lezingen en andere activiteiten in het Onderwijsmuseum. Bovendien ontvangt u korting op de lezingen van het museum op vertoon van uw geldige ledenpas. U ontvangt ook nog eens 10% korting in het museumcafé en in de museumwinkel. En natuurlijk heeft u altijd gratis toegang tot het museum met uw ledenpas!

Speciaal aanbod voor scholen
Neem nu een abonnement voor uw school of onderwijsinstelling en ontvang naast tweemaal per jaar het tijdschrift LESSEN, maar liefst 20% korting op alle educatieve programma’s! De korting op educatieve programma's is geldig voor alle boekingen van de school of onderwijsinstelling.

Vriendenbezoekdagen 2020

De Vriendenbezoekdagen komen er weer aan! Deze dagen zijn een initiatief om Vriendenverenigingen met elkaar in contact te brengen. Tijdens een dag gaan Vrienden bij een andere vereniging op bezoek om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Meer informatie vindt u hier. Kijk in onze agenda voor de actuele planning.

nu vriend worden