Zalen

Zaalverhuur
Vergaderen op een exclusieve locatie? Uw presentatie in een uniek monumentaal pand uit 1939? Uw bijeenkomst, te midden van de grootste en meest toonaangevende onderwijscollectie ter wereld? Het kan allemaal in het Nationaal Onderwijsmuseum! Bekijk onze folder zaalverhuur voor een mooie eerste indruk!

Zalen
Onze drie unieke zalen zijn apart te reserveren, maar kunnen ook onderling -tegen een voordelig tarief- gecombineerd worden. Vanzelfsprekend beschikken al onze zalen over diverse AV-middelen en WIFI. In de zaalhuurprijs is altijd de museumentree voor uw gasten inbegrepen.

Prijzen en capaciteit
In dit overzicht vindt u de prijzen en capaciteit per zaal. Een overzicht van mogelijke tafelopstellingen vindt u in dit document.

Bereikbaarheid
Vanaf treinstation Dordrecht wandelt u in ongeveer 5 minuten naar de Burgemeester de Raadtsingel. Als u de centrumzijde van het station uit komt, sla dan linksaf, u loopt over het viaduct  waarna u na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand gebouw De Holland ziet.

Klik hier voor weergave op google maps

Parkeren
Rondom het museum zijn meerdere parkeermogelijkheden. In de binnenstad is het betaald parkeren van ma t/m za tussen 9.00 en 22.00 uur, op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie over parkeergarages in Dordrecht
Op parkeerterrein Weeskinderendijk kunt u gratis parkeren (de eerste 24 uur; wel uw auto aanmelden). Vanaf het parkeerterrein wandelt u in ongeveer 10 minuten naar het museum. Klik hier voor meer informatie over parkeerterrein Weeskinderendijk. Voor zaalverhuringen stellen wij twee privé parkeerplaatsen op ons eigen terrein beschikbaar. Deze zijn direct gelegen naast het museum. 

Toegankelijkheid
Het Onderwijsmuseum is toegankelijk voor mindervaliden. Voor de ingang van het museum is ruime gelegenheid om iemand met de auto af te zetten. De lift bij de hoofdingang bevindt zich links naast de trap. Ook in het gebouw is een lift aanwezig en alle ruimten zijn bereikbaar. Onze toiletruimten beschikken over aangepaste toiletten. Voor meer info klik hier.

Informatie & Reserveringen
Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de afdeling Zaalverhuur. Zij zijn benieuwd naar uw wensen en informeren u graag. Neem contact op voor een aanbod op maat of maak een afspraak voor een locatiebezoek. De afdeling zaalverhuur is bereikbaar via zaalverhuur@onderwijsmuseum.nl of het telefoonnummer van het museum: 078 - 632 68 32 en vraag naar Mandy.