Zalen

Zaalverhuur
Vergaderen op een exclusieve locatie? Uw presentatie in een uniek monumentaal pand uit 1939? Uw bijeenkomst, te midden van de grootste en meest toonaangevende onderwijscollectie ter wereld? Het kan allemaal in het Nationaal Onderwijsmuseum! Bekijk onze folder zaalverhuur voor een mooie eerste indruk!

Zalen
Onze drie unieke zalen zijn apart te boeken, maar kunnen ook onderling gecombineerd worden. Vanzelfsprekend beschikken al onze zalen over diverse AV-middelen en WIFI. Mocht u meerdere zalen willen reserveren, dan bieden wij u graag een voordelig tarief. In de zaalhuurprijs is altijd de museumentree voor uw gasten inbegrepen.

Prijzen en capaciteit
In dit overzicht vindt u de prijzen en capaciteit per zaal. Een overzicht van mogelijke tafelopstellingen vindt u in dit document.

Livestreams vanuit het Onderwijsmuseum
Ook als u uw gasten in de gelegenheid wilt stellen uw bijeenkomst op afstand bij te wonen, kunnen wij u van dienst zijn. Zo vond de overhandiging van 'De Staat van het Onderwijs 2021' aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap via een livestreambijeenkomst vanuit ons museum plaats. Informeer naar de mogelijkheden. 

Bereikbaarheid
Het Onderwijsmuseum ligt vlakbij het NS Station Dordrecht en op geringe loopafstand van het centrum. Het museum is tevens goed bereikbaar met de auto en beschikt over ruime, betaalde parkeergelegenheid in de buurt.

Informatie & Reserveringen
Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de afdeling Zaalverhuur. Zij zijn benieuwd naar uw wensen en informeren u graag. Neem contact op voor een aanbod op maat of maak een afspraak voor een locatiebezoek. De afdeling zaalverhuur is bereikbaar via zaalverhuur@onderwijsmuseum.nl of het algemene nummer van het museum: 078 - 632 68 20 en vraag naar Astrid.