Zalen

Zaalverhuur
Vergaderen op een exclusieve locatie? Uw presentatie in een uniek monumentaal pand uit 1939? Uw bijeenkomst, te midden van de grootste en meest toonaangevende onderwijscollectie ter wereld? Het kan allemaal in het Nationaal Onderwijsmuseum! Bekijk onze folder zaalverhuur voor een mooie eerste indruk!

Bereikbaarheid
Het Onderwijsmuseum ligt vlakbij het NS Station Dordrecht en op geringe loopafstand van het centrum. Het museum is tevens goed bereikbaar met de auto en beschikt over ruime parkeergelegenheid in de buurt.

Zalen
Onze drie unieke zalen zijn apart te boeken, maar kunnen ook onderling gecombineerd worden. Vanzelfsprekend beschikken al onze zalen over diverse AV-middelen en WIFI. Mocht u meerdere zalen willen reserveren, dan bieden wij u graag een voordelig tarief.

Opstellingen en prijzen
Om een idee te krijgen van de mogelijke tafelopstellingen en capaciteit van onze zalen zie dit overzicht. Meer informatie over prijzen vindt u hier.

Livestreams vanuit het Onderwijsmuseum
Ook als u uw gasten in de gelegenheid wilt stellen uw bijeenkomst op afstand bij te wonen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het verzorgen van livestreambijeenkomsten vanuit het museum. Zo vond de overhandiging van 'De Staat van het Onderwijs 2021' aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap via een livestreambijeenkomst vanuit ons museum plaats. 

Informatie & Reserveringen
Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Mandy Sharabani van de afdeling Zaalverhuur. Zij is heel benieuwd naar uw wensen en informeert u graag. Neem contact met haar op voor een aanbod op maat of maak een afspraak voor een locatiebezoek. Mandy is bereikbaar via m.sharabani@onderwijsmuseum.nl en 078 - 632 68 32.

Zaalverhuur in tijden van corona
Onze zaalverhuur gebeurt uiteraard met inachtneming van alle eisen die de anderhalvemetermaatschappij aan ons stelt. De veiligheid van onze gasten en onze medewerkers gaat bij ons voor alles. Zo kunnen u en uw gasten straks zonder zorgen in één van onze sfeervolle ruimtes vergaderen, presenteren of een livestream via Facebook of YouTube houden. 

In ons coronaprotocol is de aangepaste capaciteit van onze zalen opgenomen.

NB: Het maximum aantal gasten kan fors naar boven worden bijgesteld als u uw gasten wilt vragen een coronatoegangsbewijs te laten zien (i.e. een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of een bewijs van coronaherstel).
Omdat u zich dan niet aan de anderhalve meterbepaling hoeft te houden, kan de maximumcapaciteit van de zaal fors worden verruimd (ter vergelijking: de commisarissenkamer gaat dan van max 16 naar max 100 personen).