Charlotte Dematons komt naar het Nationaal Onderwijsmuseum

Op 26 maart is het familiezondag en feest in het Onderwijsmuseum: kinderboekenillustratrice Charlotte Dematons komt naar het museum! 

Workshop ABC Leporello maken

Charlotte geeft een workshop voor kinderen vanaf 6 jaar tot 9 jaar. Kinderen gaan onder begeleiding van Charlotte aan de slag met een ABC - leporello. Dit is een soort boekje, piepklein met 26 pagina's, voor elke letter een. 

Kijken, praten en leren met Charlotte Dematons in het Letterbos

Heb je een vraag voor Charlotte Dematons? Of ben je nieuwsgierig hoe Charlotte kijkt? Wil je weten hoe Charlotte al die mooie tekeningen en boeken maakt of wil je graag iets aan haar vertellen? Kom dan naar het Letterbos (in de tentoonstelling boom roos vis) en zoek een fijn plekje. 

Voorleesfeestje

Stichting Voorlezen verzorgt deze dag ook nog een voorleesfeestje. Dit voorleesfeestje is voor kinderen van 4 - 8 jaar. Plof neer en luister naar een mooi verhaal. 

Voor het volledige programma, aanmelden en kosten klik hier

Naast deze leuke activiteiten met Charlotte Dematons, kan je ook andere leuke dingen in het Onderwijsmuseum doen. Je kan op avontuur in het Letterbos met het Letterpaspoort (vanaf 4 jaar) of de speurtocht met de escaperoom De Griezelbus doen (vanaf 8 jaar). Ook het letterLAB is open met leuke spelletjes en een knutselactiviteit. Ook het museum café heeft tijdens de familiezondagen een speciale aanbieding voor gezinnen.