Volop zomervakantie activiteiten!

Ontdek hoe het onderwijs er in de tijd van je (groot)ouders uitzag. Kom en schrijf met een echte kroontjes pen! Ga op avontuur in het Letterbos en kraak de code van de spannende Griezelbus-escaperoom. Speciaal voor de zomervakantie is vanaf 15 juli iedere dag het LetterLAB open waar je kunt spelen en knutselen. Verzamel de meeste punten bij de sjoelbak, maak een trekpop of maak een treinbaan.

Vol op workshops!

Ook hebben we inloopworkshops. Elke maandag: kweekbakje maken. Eerst versieren we het kweekbakje. Daarna zaaien we gelijk wat zaadjes in. Na een paar dagen zullen ze al ontkiemen en groeit er een eetbare plant: tuinkers! Elke woensdag is er de workshop maak je eigen tekenrobot. Onder begeleiding zet je jouw tekenrobot in elkaar en kun je 'm versieren. Natuurlijk is er ook een groot vel aanwezig om je tekenrobot op uit te proberen. Kom je ook?!

Ook hebben we nog twee keer een theatherworkshop.

Verhalen

Op vrijdag wordt een nieuw, mooi en spannend verhaal voorgelezen! Kom je weer gezellig bij het kampvuur zitten in het Letterbos? Waar zou het deze keer over gaan? Ontdek, beweeg en beleef het verhaal tijdens een interactieve vertelling!

Kijk voor alle actuele informatie van activiteiten en details over tijdstippen, aanmelden en kosten op de site bij 'activiteiten'