Volop zomervakantie activiteiten!

Ontdek hoe het onderwijs er in de tijd van je (groot)ouders uitzag. Kom en schrijf met een echte kroontjes pen! Ga op avontuur in het Letterbos en kraak de code van de spannende Griezelbus-escaperoom. Speciaal voor de zomervakantie is vanaf 8 juli iedere dag het LetterLAB open waar je kunt spelen en knutselen. Verzamel de meeste punten bij de sjoelbak, versla je tegenstander bij boter kaas en eieren of vis als eerste de juiste eendjes uit het water. Haal een scorekaart bij de balie en stempel al je gedane activiteiten af. Alle spelletjes gedaan? Laat je volle stempelkaart bij de balie zien voor een verrassing!

Vol op workshops!

Ook geven we workshops. Elke maandag: maak je eigen boekenlegger! Je maakt niet alleen een boekenlegger maar leert ook Handletteren om de boekenlegger mooi te versieren. Elke woensdag is er de workshop Knutselen met Iris. We gaan grappige kriebelbeestjes maken. Kom je ook?!

Verhalen

Op vrijdag wordt een nieuw, mooi en spannend verhaal voorgelezen! Kom je weer gezellig bij het kampvuur zitten in het Letterbos? Waar zou het deze keer over gaan? Ontdek, beweeg en beleef het verhaal tijdens een interactieve vertelling!

Voor kinderen van alle leeftijden!

Voor de workshops en kampvuurlezen dien je je van te voren aan te melden. klik hier voor alle activiteiten en details