Museumshop weer open!

Vanaf dinsdag 16 maart is de museumshop van ons museum weer geopend voor publiek. De museumshop is elke dinsdag en woensdag op afspraak geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. Extra leuk: iedere klant ontvangt een gratis exemplaar naar keuze van museumtijdschrift LESSEN!

Cadeautje
Het brede assortiment van de museumshop sluit bij zowel de vaste als de tijdelijke tentoonstellingen van het museum aan. Er is altijd wel een geschikt cadeautje te vinden. In de museumshop vind je originele cadeautjes; van lei met griffel en diverse kinderboeken tot een kroontjespen met inkt en luxe papierwaren. Ook is er verrassend aanbod aan spellen voor het hele gezin. Daarnaast ontvangt elke klant van de museumshop tijdelijk een gratis exemplaar naar keuze van het prachtige museumtijdschrift ‘LESSEN’.

Afspraak maken verplicht
In lijn met de landelijke bepalingen dienen klanten minimaal 4 uur voor hun bezoek een afspraak te maken. Dat kan door een e-mail te sturen aan museumshop@onderwijsmuseum.nl. Klanten zijn elke dinsdag en woensdag van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur aan de Burgemeester De Raadtsingel 97 in Dordrecht. De museumshop is -zoals altijd- zonder entreebewijs te bezoeken. Uw aankopen kunt u met pin betalen.