Plenaire introductie en toelichting op zaal

In verband met de aangescherpte coronaregelgeving is deze activiteit tijdelijk komen te vervallen. Zodra het weer mogelijk is, zal deze activiteit weer aangeboden worden.

Wilt u met een grote groep ons museum bezoeken, maar wilt u geen lange rondleiding volgen? Boek dan bij ons een plenaire introductie. Eén van onze professionele museumdocenten geeft u in ongeveer een kwartier tijd een introductie op ons museum en onze collectie. Hierna kunt u ons museum op eigen tempo bezichtigen, waarbij de museumdocent aansluitend 45 minuten aanwezig is om op zaal toelichting te geven en al uw vragen te beantwoorden. Een ideaal programma om in kort tempo met ons museum en onze unieke collectie kennis te maken, terwijl uw gasten alle vrijheid behouden om hun museumbezoek vorm te geven.

Duur: 1 uur
Kosten: € 35,- per groep (exclusief museumentree).

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Educatie via:
educatie@onderwijsmuseum.nl