Kinderboekenweek Gi-Ga-Groen

Tijdens de Kinderboekenweek staat ook het Onderwijsmuseum in het teken van Gi-Ga-Groen.
Er is een speciale Gi-Ga-Groene speurtocht door het museum en je kan zelf aan de slag met een Gi-Ga-Groene Letterboom.

En ben je nog niet klaar met speuren? Haal dan bij de balie de speurtocht over De Griezelbus en kijk of jij op tijd uit de Griezelbus kan komen (vanaf 8 jaar)! Als je jonger dan 8 jaar bent, kan je met een Letterpaspoort op avontuur in het Letterbos.
Natuurlijk kan je ook met een leuk boek uit de ideale schoolbibliotheek in de tent of op de schommel duiken. Laat je meevoeren met de mooie platen of het bijzondere verhaal. En neem je papa, mama, opa, oma of wie dan ook mee: we hebben een speciale voorleesstoel waar jullie samen lekker kunnen zitten tijdens het voorlezen.

Afsluiting van de Kinderboekenweek met Charlotte Dematons
Op zondag 16 oktober komt kinderboekenillustratrice Charlotte Dematons. Ze maakt boeken met tekeningen, ze heeft bijvoorbeeld het boek alfabet gemaakt, waar de T van tandarts is - een teckel - die met een tang een tand trekt van een tyrannosaurus rex terwijl zijn toegewijde tandartsassistent - een tapir - toekijkt. En nog veel meer. Charlotte Dematons komt op 16 oktober workshops geven, wil je meedoen? Klik dan gauw op deze link en meld je aan.