Familiezondag

Op de familiezondag is het feest in het museum. Families zijn extra welkom en worden ontvangen in een gezellig museum. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 2 en 15 jaar. Het LetterLAB is geopend voor spelletjes en knutselen. Ook het museumcafé heeft tijdens de familiezondagen een speciale aanbieding voor gezinnen.

Zondag 26 februari staat in het teken van 'LETTERFEEST'. Kom met een speurtocht testen welke letters je kent. Misschien ken je zelfs wel alle letters! Speuren, lezen, schrijven en rijmen. Het komt allemaal aan bod tijdens de speurtocht. Gelukt? Dan ontvang je een heus letterdiploma en mag je je eigen letterkroon maken. 

Gratis deelname op vertoon van een geldig toegangsbewijs.

Van 14.00 uur tot 15.00 uur verzorgt Stichting Voorlezen een voorleesfeestje. Dit voorleesfeestje is voor kinderen van 4 - 8 jaar. Plof neer en luister naar een mooi verhaal. Daarna doen we een leuke activiteit met de kinderen in de tentoonstellingsruimte.

Aanmelden voor het voorleesfeestje kan via de site van Stichting Voorlezen, klik hier, daarnaast dien je een geldig toegangsbewijs tot het museum te hebben.