Familiezondag

Op de Familiezondag is het feest in het museum. Families zijn extra welkom en worden ontvangen in een gezellig museum. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 2 en 15 jaar. Het LetterLAB is geopend voor spelletjes en knutselen. Ook het museumcafé heeft tijdens de familiezondagen een speciale aanbieding voor gezinnen.

Ontdek hoe het klaslokaal eruitzag in de tijd van je (groot)ouders, maak een mooi kunstwerk op het krijtbord en schrijf met een echte kroontjespen. Ga op ontdekking in het letterbos met een speurtocht en/of kraak de code van escaperoom ‘De griezelbus’ van Paul van loon. Er is voor iedereen iets leuks te doen. Plezier voor jong én oud.

Gratis deelname op vertoon van een geldig toegangsbewijs.

Lentevoorstelling

Deze familiezondag is er van 14.00 uur tot 14.30 uur een lentevoorstelling. In deze voorstelling ga je mee op avontuur met Regenboogje en Vladdertje Vlinder. Regenboogje is een vrolijke dame die samen met Vladdertje Vlinder op ontdekking gaat. In de lente is van alles te beleven!
Ze hebben er weer zin in: het voorjaar komt eraan, de bloemen gaan weer bloeien, maar nog niet iedereen is er klaar voor.... Wat is toch dat vreemde geluid? Van wie is het? Ontdek de onverwachte gast in deze vrolijke, interactieve lenteshow! 

Tickets voor de voorstelling kosten 3 euro en zijn te verkrijgen via Onderwijsmuseum|Tickets. Bezoekers hebben ook een geldig toegangsbewijs tot het Onderwijsmuseum nodig. 

Tip: Met de museumkaart, de Rotterdampas en Dordtpas betaal je geen entreegeld tot het museum!