Familiezondag

Op de Familiezondag is het feest in het museum. Families zijn extra welkom en worden ontvangen in een gezellig museum. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 2 en 15 jaar. Het LetterLAB is geopend voor spelletjes en knutselen. Ook het museumcafé heeft tijdens de familiezondagen een speciale aanbieding voor gezinnen.

Ontdek hoe het klaslokaal eruitzag in de tijd van je (groot)ouders, maak een mooi kunstwerk op het krijtbord en schrijf met een echte kroontjespen. Ga op ontdekking in het letterbos met een speurtocht en/of kraak de code van escaperoom ‘De griezelbus’ van Paul van loon. Er is voor iedereen iets leuks te doen. Plezier voor jong én oud.

Gratis deelname op vertoon van een geldig toegangsbewijs.

Dit keer is het thema: veel meer kunnen dan je denkt.

Elke familiezondag van 12.00 uur tot 14.00 uur ben je welkom bij het Verhalenfestival! Dit Verhalenfestival is voor kinderen vanaf 4 jaar. Plof neer en luister naar een mooi verhaal. Dit keer lezen we: De Stip. Daarna doen we een leuke activiteit. Aanmelden voor het Verhalenfestival kan via de volgende link: Koop hier je tickets

Gratis deelname op vertoon van een geldig toegangsbewijs.