Rages

Ja, hinkelen, tollen, touwtje springen. Ja, sigarenbandjes,  suikerzakjes. Ja, de komst van rock & roll, K3 en dance. Ja, de flippo’s, de Rubiks kubus, Pokémon-GO. Spel en rages van vroeger en nu, van schoolplein, straat en zolderkamer. Verrukt, opgewonden waren we er van. En soms zijn we dat nog steeds. Iedere generatie haar eigen vorm, haar eigen sfeer. Rages - van zweeptol tot spinner, is in al haar herkenbaarheid een evenement om niet te missen. Beleef het mee!   

Rages - van zweeptol tot spinner, beleef het zelf! is verlengd en te zien t/m 28 oktober 2018. Scholen vanaf september een exclusief educatief programma boeken én in de herfstvakantie zijn er voor kinderen extra activiteiten bij de tentoonstelling te beleven!
 

Feestelijke opening 
Op woensdag 20 juni werd de tentoonstelling RAGES feestelijk geopend. Klik hier om het foto album op Facebook te bekijken.

In het nieuws
Onder meer het Jeugdjournaal, RTV Rijnmond, RTV Dordrecht en de Telegraaf besteedden aandacht aan de tentoonstelling. Bekijk hier de filmpjes en artikelen.