Wilt u ons helpen?

Zeer waarschijnlijk mag het Nationaal Onderwijsmuseum haar deuren vanaf 2 juni weer openen! Momenteel zijn druk bezig ons museum aan te passen aan de eisen die de anderhalve meter maatschappij ons stelt. Maar ook met alle aanpassingen blijft een museumbezoek voor mensen die in de risicogroep vallen waarschijnlijk spannend. Omdat we ook deze bezoekers vanaf 2 juni weer willen verwelkomen, willen wij weten hoe het Onderwijsmuseum ervoor kan zorgen dat ook deze mensen het museum veilig kunnen bezoeken.

Onze stagiaire Judith van de Rest (tweedejaars student aan de Reinwardt Academie) onderzoekt op welke manier het museum er voor kan zorgen dat ook mensen die tot de risicogroep behoren, zich veilig voelen in ons museum. Door deze enquête in te vullen draagt u bij aan het beantwoorden van die vraag en kunt u straks zonder zorgen weer genieten van uw bezoek aan ons prachtige museum.