Voorjaarsvakantie in het Onderwijsmuseum

Doorlopende vakantieactiviteiten
Van zaterdag 17 februari tot vrijdag 23 februari & op 3 en 4 maart, pakken we de spellen in de educatieve ruimte GROOTS aan! Verschillende XL spellen staan hier vrij voor je klaar. Ander BIG news: Dankzij het GROTE succes in de kerstvakantie komt de vakantie activiteit ‘Raamkunsten’ terug. Versier de ramen van de educatieve ruimte met jouw mooiste tekenkunsten.
In deze week kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met de spellen en activiteiten.

Nieuw! 'Escape the classroom'
Vanaf zaterdag 24 februari tot vrijdag 2 maart is de educatieve ruimte omgetoverd tot een echte escaperoom! Als je eenmaal binnen bent, laten onze museumdocenten je niet zomaar gaan... Ga als een detective door de collectiestukken op zoek naar aanwijzingen in mysterieuze enveloppen en los verschillende raadsels en puzzels op. Je hebt hiervoor een uur de tijd! Durf jij het aan?
Geef je dan op via het inschrijfformulier. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.