Vacature: Vrijwilliger receptie

Wij zoeken nieuwe vrijwilligers voor de receptie!

Als gastvrouw of gastheer bij de receptie heet je bezoekers welkom, scan je de museumkaart, Dordtpas, Rotterdampas of verkoop je een entreekaartje. Je vertelt kort wat er in het museum te zien en te doen is. Je werkt altijd samen met een collega. Wij vinden het belangrijk dat je vriendelijk en representatief bent. Ook zorg je voor verkoop van de producten uit de museumwinkel. Verder houd je toezicht in het museum en houd je het museum netjes.

Wij bieden je een fijne werkomgeving op een bijzondere locatie in Dordrecht. Veel van onze vrijwilligers werken al jaren bij ons dankzij de goede en informele sfeer. Je krijgt als vrijwilliger een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd en het levert je nieuwe contacten en werkervaring op. Dit is de kans om een positieve draai aan je vrije tijd te geven, op een plek waar je wordt gewaardeerd. Je krijgt korting in museumcafé De Holland en de museumwinkel en hebt gratis toegang tot het museum, lezingen, openingen en feesten van het museum. Ook organiseren we elk jaar een borrel en een uitstapje voor degenen die daar interesse in hebben. We stellen alle hulp zeer op prijs en nemen daarom ook de tijd om je in te werken.

Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor het weekend. Op zaterdag zijn de tijden waarop je werkt van 9.45-13.30u of van 13.15-17.00u en op zondag van 10.45- 14.00 of van 13.45-17.00u.

Lijkt het je leuk om bij ons team aan te sluiten? 

Stuur dan een e-mail naar Judith van Tongeren (vrijwilligers coördinator) j.vantongeren@onderwijsmuseum.nl of bel: 078-6326821