Uitreiking Onderwijsprijs Zuid-Holland uitgesteld tot najaar

Op 12 mei 2021 zou in het Nationaal Onderwijsmuseum de tweejaarlijkse Onderwijsprijs Zuid-Holland worden uitgereikt. Deze uitreiking zou tevens een voorronde zijn van de Nationale Onderwijsprijs. Vanwege de coronacrisis wordt de uitreiking van de Onderwijsprijs Zuid-Holland uitgesteld tot het najaar. De exacte datum is nog niet bekend, maar de uitreiking vindt plaats in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht.

Provinciale prijzen
Elke twee jaar wordt per provincie een school verkozen die zich onderscheidt door bijvoorbeeld een goede aanpak, met een creatief project, met een project waaraan je kunt zien dat deze school middenin de samenleving staat. De winnaars gaan door naar de landelijke finale. Meedoen? Dat kan! Scholen uit het basis- en voortgezet onderwijs die in aanmerking willen komen voor deze bijzondere proviciale prijs, kunnen zich voor meer informatie over aanmelden via de site van de nationale onderwijsweek. Tot 1 juni 2021 kunnen bijzondere onderwijsprojecten projecten worden ingestuurd.

Nationale prijs
De winnaars van de provinciale onderwijsprijzen dingen mee naar de Nationale Onderwijsprijs, die zeer waarschijnlijk in het vroege voorjaar van 2022 zal worden uitgereikt.