Toppie start nieuwe reeks!

Vanaf woensdagochtend 29 mei start Toppie met een nieuwe reeks. Doe samen met jouw kind mee met deze leuke (groot)ouder-kindactiviteiten. Ontdek de thema’s tijdens deze leuke activiteiten door samen met jouw kind mee te doen. Maak GRATIS vier woensdagen kennis met de verschillende Toppie thema’s:

Sport: Gooi, vang, spring, balanceer of dans mee.
Natuur: Ontdek wat je allemaal kunt doen met schatten die je in de natuur vindt.
Spel: Prikkel de zintuigen met leuke, uitdagende voorwerpen.
Cultuur: Doe mee met kunst & design, theater, muziek of dans. Zing, creëer, speel of maak muziek.

De lessen vinden plaats in twee groepen:

• Groep 1,5 tot 2,5 jaar: 09:00 – 09:45 uur
  • Groep 2,5 tot 4 jaar: 10:00 – 10:45 uur

Meedoen? Schrijf je in voor één van de groepen op de locatie Energiehuis of het Nationaal Onderwijsmuseum.

Doe mee met leuke Toppie activiteiten en ontdek niet alleen de vier Toppie thema’s, maar ontdek ook wat jouw kind interessant vindt. Na deze reeks is het ook mogelijk om 3 verdiepingslessen te volgen voor maar €5,-. Hierbij kies je één thema uit.

We sluiten deze reeks af met een GRATIS groot feest. Op woensdag 17 juli van 09:00 – 11:00 uur vindt het Toppie festival plaats bij Duurzaamheidscentrum Weizigt.

Inschrijven voor de kennismakingsreeks kan door te klikken op de gewenste groep.