Stem op ons museum bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Drechtsteden organiseert in 2019 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Ook het museum doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij ons budget voor de tentoonstelling over de Bosatlas (najaar 2019) aan te vullen?

Stemmen nodig
Particuliere leden van Rabobank Drechtsteden kunnen in 2019 tussen 23 maart en 18 april stemmen op de organisatie, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde organisatie. Hoe meer leden van de bank op ons museum stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit voorjaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun onze clubkas
Ben jij klant én lid van Rabobank Drechtsteden? Stem dan eind maart op ons museum en steun daarmee de totstandkoming van een mooie tentoonstelling! Als je particulier lid bent van de Rabobank krijg je rond 23 maart een stemcode thuisgestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op ons museum stemmen via www.rabobank.nl/drechtsteden.

Wil je meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van de Rabobank? Kijk dan op www.rabobank.nl/drechtsteden.