Onze huisregels

U bent van harte welkom in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Wij zien u graag! Voor een veilig en prettig bezoek aan ons museum hebben wij een aantal huisregels opgesteld:

Voorafgaand aan uw bezoek
In verband met de coronaregelgeving hanteren wij een maximaal aantal bezoekers per tijdslot. U dient voorafgaand aan uw bezoek online een ticket te bestellen. Ook als u een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas heeft dient u online een ticket reserveren. Neemt u in dat geval wel uw kaart of pas mee tijdens uw bezoek!

Gezelschappen

• Als u het museum met meerdere personen afkomstig uit verschillende huishoudens wilt bezoeken, wilt u er dan rekening mee houden dat een gezelschap uit maximaal 4 personen mag bestaan? Mocht u met meer dan 4 personen het museum willen bezoeken, dan vragen wij u uw gezelschap op te splitsen.
  • De beperking van maximaal 4 personen geldt niet als uw gezelschap in zijn geheel afkomstig is uit één huishouden.

Verkouden? Koorts?
Mocht u ziek of verkouden zijn, wilt u dan, in het belang van onze bezoekers en medewerkers, zo vriendelijk zijn uw bezoek aan ons museum uit te stellen?

In het Onderwijsmuseum

• In lijn met de landelijke adviezen en in het belang van uw en onze gezondheid, vragen wij u tijdens uw bezoek aan het Nationaal Onderwijsmuseum een mondkapje te dragen.
  • Als u online een ticket heeft gekocht, kunt u veilig en snel langs de kassa. Als u online een ticket heeft gereserveerd met een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas, dan dient u die pas te laten scannen bij de balie.
  • In het museum geldt dat u anderhalve meter afstand houdt en een vaste route met éénrichtingverkeer volgt. De route staat duidelijk op de grond aangegeven. Voor enkele ruimtes geldt een maximum aantal bezoekers; dat staat bij de ingang van de ruimte aangegeven.
  • Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de desinfectiemiddelen die op verschillende plaatsen in het museum aanwezig zijn.