Onze huisregels

U bent van harte welkom in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Natuurlijk zijn ook het museumcafé en ons zonnige terras voor u geopend. Wij zien u graag! Voor een veilig en prettig bezoek aan ons museum hebben wij een aantal huisregels opgesteld:

Voorafgaand aan uw bezoek

In verband met de coronaregelgeving hanteren wij een maximaal aantal bezoekers per tijdslot. U kunt zowel vooraf via onze website een ticket bestellen of op de dag van uw bezoek aan de balie.

Wilt u verzekerd zijn van een kaartje? Bestel uw ticket dan online. Ook als u een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas heeft kunt u online een ticket reserveren. Neemt u in dat geval wel uw kaart of pas mee tijdens uw bezoek!

Mocht u ziek of verkouden zijn, wilt u dan, in het belang van onze bezoekers en medewerkers, zo vriendelijk zijn uw bezoek aan ons museum uit te stellen?

In het Onderwijsmuseum

Als u online een ticket heeft gekocht, kunt u veilig en snel langs de kassa. Als u online een ticket heeft gereserveerd met een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas, dan dient u die pas te laten scannen bij de balie.

In het museum geldt dat u anderhalve meter afstand houdt en een vaste route met éénrichtingverkeer volgt. De route staat duidelijk op de grond aangegeven. Voor enkele ruimtes geldt een maximum aantal bezoekers; dat staat bij de ingang van de ruimte aangegeven.

Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de desinfectiemiddelen die op verschillende plaatsen in het museum aanwezig zijn.