Onze nieuwe huisregels

U bent van harte welkom in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Natuurlijk zijn ook het museumcafé en ons zonnige terras voor u geopend. Wij zien u graag! Voor een veilig en prettig bezoek aan ons museum hebben wij een aantal huisregels opgesteld:

Voorafgaand aan uw bezoek

In verband met de coronaregelgeving hanteren wij een maximaal aantal bezoekers per tijdslot. Wilt u verzekerd zijn van een kaartje? Bestel uw ticket dan online. Ook als u een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas heeft kunt u online een ticket reserveren. Neemt u in dat geval wel uw kaart of pas mee tijdens uw bezoek!

Mocht u ziek of verkouden zijn, wilt u dan, in het belang van onze bezoekers en medewerkers, zo vriendelijk zijn uw bezoek aan ons museum uit te stellen?

In het Onderwijsmuseum

Als u online een ticket heeft gekocht, kunt u veilig en snel langs de kassa. Als u online een ticket heeft gereserveerd met een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas, dan dient u die pas te laten scannen bij de balie.

In het museum geldt dat u anderhalve meter afstand houdt en een vaste route met éénrichtingverkeer volgt. De route staat duidelijk op de wand en op de grond aangegeven. Voor enkele ruimtes geldt een maximum aantal bezoekers; dat staat bij de ingang van de ruimte aangegeven.

Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de desinfectiemiddelen die op verschillende plaatsen in het museum aanwezig zijn.