Onze huisregels

U bent van harte welkom in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Wij zien u graag! Voor een veilig en prettig bezoek aan ons museum hebben wij een aantal huisregels opgesteld:

Voorafgaand aan uw bezoek
Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per tijdslot. U kunt voorafgaand aan uw bezoek online een ticket te bestellen. Ook als u een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas heeft kunt u online een ticket reserveren. Neemt u in dat geval wel uw kaart of pas mee tijdens uw bezoek!

Verkouden? Koorts?
Mocht u ziek of verkouden zijn, wilt u dan, in het belang van onze bezoekers en medewerkers, zo vriendelijk zijn uw bezoek aan ons museum uit te stellen? 

In het Onderwijsmuseum

  • Als u online een ticket heeft gekocht, kunt u veilig en snel langs de kassa. Als u online een ticket heeft gereserveerd met een museumkaart, Dordtpas of Rotterdampas, dan dient u die pas te laten scannen bij de balie.
  • In het museum geldt dat u anderhalve meter afstand houdt. Voor enkele ruimtes geldt een maximum aantal bezoekers; dat staat bij de ingang van de ruimte aangegeven. 
  • Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van de desinfectiemiddelen die op verschillende plaatsen in het museum aanwezig zijn. 
  • Na 26 juni 2021 hoeft u tijdens uw bezoek aan het Nationaal Onderwijsmuseum geen mondkapje meer te dragen.