Feestelijke brunch in het museumcafé

Wilt u dit jaar niet de hele dag in de keuken staan op tweede kerstdag, maar liever met uw vrienden en familie ontspannen genieten van een overheerlijke brunch? Kom dan naar het Nationaal Onderwijsmuseum! Daar kunt u op woensdag 26 december genieten van onze traditionele kerstbrunch in Museumcafé De Holland (en voor een bescheiden meerprijs kunt u ook het museum bezoeken!).

Huisgemaakt en biologisch
De brunch wordt geserveerd tussen 11.30 en 13.00 uur en bestaat uit verschillende huisgemaakte warme en koude gerechten en een dessertbuffet. In het sfeervol aangeklede museumcafé kunt u onder meer genieten van een heerlijke seizoensoep, diverse wintersalades, knapperig biologisch brood, croissantjes, luxe beleg en scones. De brunch wordt afgesloten met een feestelijk dessertbuffet. Museumcafé De Holland werkt uitsluitend met (biologische) streekproducten.

Aanmelden
Voor deze heerlijke brunch betalen volwassenen € 17,50 per persoon (of € 22,50 inclusief museumentree) en kinderen tot en met 12 jaar € 8,50 (€ 11,50 inclusief museumentree). Kinderen tot en met 3 jaar gratis. Bij de brunch is zijn tafelwater, koffie en thee inbegrepen. Na afloop van de brunch kunt u het museum bezoeken.

Kerstbrunch
Woensdag 26 december
11.30 - 13.00 uur
Reserveren is vereist en kan per e-mail via museumcafe@onderwijsmuseum.nl of bel 078 – 632 68 29.