Deze zomer: Dordrecht Tours

Deze zomer kunt u op een duurzame manier alle bezienswaardigheden van Dordrecht bezoeken! 

Dordrecht Tours, een initiatief van Anne Marie Ponsen en Jan Prins, biedt u de unieke mogelijkheid om vanuit een elektrische trein het historische centrum van Dordrecht te bezichtigen. Met een hop on - hop off ticket kunt u opstappen en uitstappen waar u wilt. Onderweg kunt u verschillende bezienswaardigheden bekijken en bezoeken. Het ticket is de gehele dag geldig en is voor € 10,- te koop in de trein. Bovendien ontvangt u op vertoon van uw Dordrecht Tours ticket 2 euro korting op de reguliere entree van het Onderwijsmuseum. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingskaarten of passen. 

De elektrische trein rijdt elke zaterdag en zondag in de periode van 2 juni tot en met 30 september. Van 10.30 tot 17.30 uur rijdt de trein een vaste route en stopt ieder uur bij elke halte. Kijk voor de haltetijden op: dordrechttours.nl/hop-on-hop-off/.

Arrangementen voor groepen
Door de week is de trein op aanvraag te reserveren voor groepen (max. 30-40 personen). Daarbij kunt u uw bezoek aan het Onderwijsmuseum ook aankleden met bijvoorbeeld een lunch of rondleiding.

Meer informatie over de combinatietickets en reserveringen voor groepen:

Dordrecht Tours
info@dordrechttours.nl
Anne-Marie Ponsen 06-19029665
Jan Prins 06-53233126