Bezoek het Onderwijsmuseum tijdens de Cultuurnacht op 12 oktober 2019

De Dordtse Cultuurnacht vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 oktober. De cultuurnacht is het moment voor de liefhebbers van cultuur én uitgaan om te ontdekken wat Dordrecht te bieden heeft. U kunt op deze avond gratis kennismaken met het cultuur- en uitgaansaanbod. Natuurlijk doet het Onderwijsmuseum ook aan dit feest mee!

Pre-cultuurnachtdiner

Voorafgaand aan de Cultuurnacht organiseert het Onderwijsmuseum ook dit jaar weer een heerlijk en gezellig pre-Cultuurnachtdiner. Het diner begint om 18.30 uur, bestaat uit drie gangen (exclusief drank) en kost € 14,95 per persoon. U kunt zich hier aanmelden voor het diner. Aansluitend verzorgt museumconservator Janneke Pierhagen om 19.30 uur een rondleiding door onze tekententoonstelling 'In Perspectief'.

Rondleiding

Exclusief voor de deelnemers aan het diner verzorgen de samenstellers van de tentoonstelling 'In Perspectief' een kijkje achter de schermen van deze inspirerende expositie.

Wat gaan we allemaal beleven tijdens de cultuurnacht?

Alle informatie over onze activiteiten tijdens de Cultuurnacht leest u op deze pagina.