Kinderfeestje

Je verjaardag vieren in het museum? Dat kan! Met een feestelijk bezoek aan het museum en het museumcafé. Doe mee met je vrienden en vriendinnen aan een leuke activiteit in het museum, begeleid door een van onze museumdocenten.

Workshop in het museum
Voor kinderen vanaf 7 jaar is er het programma Middeleeuwse praktijken. Hierbij word je op een speelse en interactieve wijze rondgeleid door het museum, waarna je zelf kunt ervaren hoe het is om met ganzenveer op perkament te schrijven. Tot slot verzegel je je brief met was. Het programma is leuk én leerzaam!

Kinderen van 10 jaar en ouder kunnen een echte museumjournalist worden tijdens het programma Jeugdjournaal 2.0! Na een interactieve rondleiding door het museum krijgen zij een camera en microfoon, en doen zij zelf verslag van de vele opmerkelijke verhalen en objecten in het museum. Van alle nieuwsitems wordt er één groot journaal gemaakt.

Workshop Middeleeuwse praktijken of workshop Jeugdjournaal 2.0
Duur: 60 minuten
Kosten: €50,- voor een groep van maximaal 15 kinderen (exclusief museumentree)

Om het feest compleet te maken kun je ook een bezoek brengen aan het museumcafé voor een heerlijke tosti met limonade. Of een feestelijke verjaardagstaart natuurlijk! 

Kosten: 
Tosti en limonade: €3,50 per kind
Taart: €25,- (voor 10 personen) / €30,- (voor 15 personen) / taart met eigen ontwerp +€8,50

Neem gerust contact op voor vragen of speciale wensen. Ook voor reserveringen neem contact op met de afdeling Educatie via: educatie@onderwijsmuseum.nl / T 078 632 68 20