Heel Holland Exposeert

In verband met de aangescherpte coronaregelgeving is deze activiteit tijdelijk komen te vervallen. Zodra het weer mogelijk is, zal deze activiteit weer aangeboden worden. 

In het programma Heel Holland Exposeert krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van het museum. De grote vraag: ‘Hoe maak je een tentoonstelling?’ wordt op speelse manier beantwoord door uzelf in de rol van tentoonstellingsmaker te plaatsen. Wie zorgt voor de vormgeving? Wie doet het onderzoek? Wie houdt het overzicht? Na een verkorte rondleiding neemt u elk een unieke rol aan en gaat u aan de slag met authentieke collectie-objecten om hiervan in beperkte tijd een samenhangende tentoonstelling te vormen, zowel op inhoudelijk als visueel vlak. In intrigerende spelvorm, gebaseerd op populaire televisieshows als ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Masterchef’ nemen deelnemers het tegen elkaar op en zal de groep met de beste expositie gekroond worden.

Duur: 90 tot 120 minuten (naar wens aan te passen)
Kosten: €150,- per groep van 15 personen (exclusief museumentree)

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met de afdeling Educatie via: educatie@onderwijsmuseum.nl / 078 632 68 20.