Exclusieve privé rondleiding ‘De (on-)gedwongen blik’

In verband met de aangescherpte coronaregelgeving is deze activiteit tijdelijk komen te vervallen. Zodra het weer mogelijk is, zal deze activiteit weer aangeboden worden.

Onder begeleiding van één van deze professionele museumdocenten wordt u samen met maximaal vier anderen meegenomen naar onze nieuwe tentoonstelling ‘Nazipropaganda voor de jeugd, 1933-1945’. Hoor de opmerkelijke verhalen achter de getoonde objecten en ontwikkel uw beeldgeletterdheid in interactieve dialogen tussen u, de museumdocent en de beeldpropaganda. U verlaat de tentoonstelling met nieuwe inzichten over de invloed van beeld op onze samenleving, zowel in het heden als het verleden. Maximaal drie rondleidingen gelijktijdig.

Duur: 1 uur
Kosten: € 75,- per groep van maximaal 5 personen (exclusief museumentree).

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Educatie via:
educatie@onderwijsmuseum.nl