Workshop Zelfportret voor kinderen met syndroom van Down – Marjan van Breugel

In deze leuke workshop ga je één of meerdere bijzondere zelfportretten maken! Kijk eens goed in de spiegel en teken en schilder jezelf. Neem een A4 print van een portretfoto mee en ga jezelf veranderen in een fantasiefiguur! Je gaat aan de slag met potlood, wasco en ecoline.

Marjan van Breugel – Zelfportret voor kinderen met syndroom van Down (6 t/m 12 jaar)
Datum: zaterdag 16 maart 2019
Tijd: eerste workshop (14.30 – 16.00 uur) (in geval van tweede workshop: 12.45-14.15 uur)
Bij 6 aanmeldingen gaat de workshop door.
Maximaal aantal deelnemers: 10
Deelname: € 17,- inclusief toegang tot het museum ( je ontvangt 50% korting op de entreeprijs). In combinatie met een Museumkaart (MJK) van de Museumvereniging betaal je € 17,-.
Bestel hier tickets. Na betaling ontvangt je een definitieve bevestiging van je registratie.

Mee te nemen: A4 print van een eigen portretfoto

Profiel docent:
Marjan van Breugel is beeldend kunstenaar, docent en cultuur coördinator. Zij geeft les op basisscholen en in het speciaal onderwijs. Zij heeft een eigen atelier in Zwijndrecht waar zij creatieve kunstlessen geeft aan kinderen, tieners en volwassenen. Meer informatie: www.marjanvanbreugel.nl