Workshop Speed drawing - Larisa Sjoerds

In deze spannende workshop gaan we figuurtekenen met ultrakorte poses en mixed media. De poses zullen variëren van seconden tot minuten. Dit is een zeer intensieve en inspirerende workshop waarbij je vooral veel observeert en tekent en daardoor weinig of geen tijd hebt om kritisch te kijken naar wat je maakt. Door de hoge productie werk je met steeds meer focus en concentratie en ga je steeds beter de essentie vangen van de pose van het model. We werken met linkerhand, rechterhand en beide handen tegelijkertijd. Het model is een professionele danseres, gekleed in een nauwsluitend bodysuit. Het materiaal dat aanwezig is voor alle deelnemers: potloden, conté krijt, houtskool, takjes, veren, Japanse penselen en inkt in verschillende concentraties. 
 

Workshop Speed drawing - Larisa Sjoerds
Datum: zaterdag 22 juni 2019
Tijd: 10.15 uur – 12.30 uur (met een pauze tussendoor)
Bij 10 aanmeldingen gaat de workshop door. Maximaal aantal deelnemers: 14
Deelname: € 40,- p.p.; inclusief toegang tot het museum (u ontvangt 50% korting op de entreeprijs). In combinatie met een Museumkaart (MJK) van de Museumvereniging betaalt u € 35,-.
Bestel hier uw tickets. Na betaling ontvangt u een definitieve bevestiging van uw registratie. 

Mee te nemen: 
•    Neem zelf een pak wit, stevig tekenpapier mee, bijvoorbeeld 160 grams, 75 vel, A3 -. 
•    Zorg dat je losse vellen papier koopt of van te voren al je vellen los hebt gemaakt in het blok.
•    Neem een A3 tekenmap mee om je tekeningen mee naar huis te nemen. 
•    I.v.m. eventuele inktvlekken: Draag een schort en/of aangepaste kleding 

Profiel docent: 
De workshopdocent is Larisa Sjoerds, zij is docent beeldende kunst en vormgeving (Master Education in Arts) en beeldend kunstenaar sinds 1996 en freelance museumdocent sinds 2010 in o.a. het Dordrechts Museum. 
www.larisasjoerds.com