Workshop Schilderen voor blinden en slechtzienden – ChriBu

Het onmogelijke mogelijk maken! Dit doen we al sinds 2016. Bent u blind of slechtziend en wilt u uw eigen 3D kunstwerk maken? Samen maken we stap voor stap een 3D kunstwerk volgens een vooraf geselecteerd thema. U maakt hierbij gebruik van verschillende tools en u zult merken dat het onmogelijke mogelijk blijkt. Iedere deelnemer heeft hetzelfde thema. Het thema wordt deze keer Abstract en dat is een ruim begrip. Een deel van deze workshop wordt gesponsord dus u betaalt slechts een;kleine bijdrage in de kosten.

ChriBu – Schilderen voor blinden en slechtzienden
Datum: zaterdag 12 oktober 2019
Tijd: 11.00 uur – 15.00/15.30 uur (met een pauze tussendoor)
Bij 1 aanmelding gaat de workshop door.
Maximaal aantal deelnemers: (onbekend)
Deelname: € 52,50 p.p.; inclusieftoegang tot het museum (u ontvangt 50% korting op de entreeprijs van het museum). In combinatie met een Museumkaart (MJK) van de Museumvereniging betaalt u € 47,50.
Mee te nemen: kleding die eventueel vies mag worden.
Bestel uw tickets via de online ticketshop. Na betaling ontvangt u een definitieve bevestiging van uw registratie.

Profiel docent:
De diversiteit van het talent van kunstenaar ChriBu kent geen grenzen. Naast haar prachtige kunstwerken heeft zij een project opgezet en hulpmiddelen ontwikkeld waarbij zij blinden en slechtzienden begeleidt bij het ontdekken van de schilderkunst in 3D. ChriBu is een begenadigd gepassioneerd kunstenaar in 3D, pop-art en abstraherend werk.

ChriBu is een autodidact kunstenaar. Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en zelfs in Guadeloupe. Naast haar kunstenaarschap werkt ChriBu als vrijwilliger voor speciale mensen, zoals mensen met een visuele beperking. Dit is haar manier om iets terug te geven aan de maatschappij. Voor deze groep mensen heeft ChriBu de (C) CRYB-methode ontwikkeld. D.m.v. deze methode leert zij blinden en slechtzienden een 3D kunstwerk te maken en leert zij hen ook de kleuren voelen. Zelfs blinde mensen willen hun medemens laten zien wat ze in hun hoofd hebben. De CRYB-methode bestaat uit NLP-technieken, kleurentherapie, CRYB-schilderpalet en 3D-CRYB-kleurenwiel.
ChriBu is erkend Beroepskunstenaar en lid van NABK en BOK. Meer informatie: www.chribuart.nl