Wie moet er passen?

Op woensdag 21 september 2022 vindt de presentatie plaats van het boek 'Wie moet er passen?', geschreven door Edith en Arie de Bruin. Dit boek helpt iedereen die in het onderwijs werkzaam is om passend en inclusief te denken en handelen.

Tijdens deze middag zullen verschillende sprekers hun licht laten schijnen over passend onderwijs, waaronder prof. dr. Luc Stevens, dr. Jacques Dane en Teun Dekker en Debby Huibregtse van IKC De Kroevendonk. Ook zullen de auteurs in gesprek gaan met kinderen, ouders en leraren.

Wilt u deelnemen aan deze middag? Meld u dan snel aan via dit mailadres: info@korczak.nl

Na aanmelding ontvangt u te zijner tijd het definitieve programma.

Locatie: de conferentie vindt plaats in de commissarissenkamer van het Onderwijsmuseum.

Kosten: de toegangsprijs voor het Onderwijsmuseum (€10,= voor volwassenen, Museumkaart geldig).

Daarmee kunt u uiteraard ook het museum zelf bezoeken. Deze kosten dient u ter plekke te voldoen aan de kassa.