Voorjaarsvakantie - Ontrafel de tekenraadsels

Deze voorjaarsvakantie verandert de educatieve ruimte van het Onderwijsmuseum opnieuw in een escape room voor kinderen. Deze editie worden kinderen uitgedaagd om uiteenlopende tekenraadsels op te lossen.  Kinderen krijgen een uur de tijd om een uitweg te vinden uit dit mysterieuze tekenlokaal. Weten zij de eindcode op te lossen en een weg naar buiten te vinden?

Escape the Classroom: Ontrafel de tekenraadsels
Zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart
Geschikt voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Deelname aan de vakantie-activiteiten voor kinderen is gratis, excl. museumentree. 
Het aantal beschikbare plaatsen is maximaal 15 per tijdvak, daarom is reserveren vereist. Via onderstaand formulier kun je direct reserveren. Na registratie ontvang je zsm een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail retour. Voor vragen kun je contact opnemen met educatie@onderwijsmuseum.nl of bel 078 -632 60 20. 


Vrij tekenen
Naast de activiteit voor kinderen in de educatieve ruimte kunnen alle museumbezoekers plaats nemen in het museumcafé om vrij te tekenen. Laat je fantasie de vrije loop en deel je creaties met de hashtags #inperspectief #nationaalonderwijsmuseum.