Hoe word je een schrijver?

Ontdek de collegereeks van MuseumJeugdUniversiteit! De najaarscolleges bij het Onderwijsmuseum staan in het teken van de meest uiteenlopende beroepen. Dit kunnen beroepen zijn waar je helemaal weg van bent of juist beroepen waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Wees erbij en laat je verbazen, verrassen en verwonderen!
Kom het allemaal te weten tijdens de collegereeks in het Nationaal Onderwijsmuseum. In totaal worden er vijf colleges gegeven voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Met één kaart heb je toegang tot alle colleges.

College 3: Hoe word je een schrijver?
Kinderboekenschrijver Arend van Dam legt tijdens dit college uit hoe een boek tot stand komt. Ook vertelt hij hoe hij zelf schrijver is geworden. Moet je daar een studie voor doen of word je dat zomaar? En wie maakt dan de illustraties van je boek?
Wanneer: 26 november 2017 van 12.00 - 13.00 uur.

Lijkt dit jou leuk om bij te wonen?
Koop voor 24 september 2017 één kaartje en je hebt toegang tot alle colleges. Aanmelden kan via onderstaande link waar ook meer informatie staat over de collegereeks.

Klik hier voor informatie + aanmelden