Hoe word ik een straatvoetballer?

In samenwerking met de MuseumJeugdUniversiteit organiseert het Nationaal Onderwijsmuseum colleges voor kinderen. Op een speelse manier kunnen kinderen kennismaken met bijzondere beroepen en ontdekken wat daarbij komt kijken. In de voorjaarsreeks 'Van DJ tot straatvoetballer' ontdek je de beroepen: DJ, politiehondentrainer, straatvoetballer en taxidermist. 

Op zondag 25 maart vertelt  Rocky Hehakaija hoe je straatvoetballer kunt worden. “Rocky Hehakaija is succesvol in de internationale straatvoetbalwereld. In het college vertelt zij haar verhaal. Wat haar droom was als jong meisje en hoe deze droom uiteindelijk is uitgekomen. Een verhaal waarin “anders zijn” als kracht wordt benaderd en waar succes niet via één weg te bereiken is.”

Aanmelden
Via de website van de MuseumJeugdUniversiteit kun je je aanmelden voor de gehele reeks. Deelnamekosten zijn €20,- per kind voor vier colleges. Wil je je aanmelden voor een los college uit de reeks? Dat kan telefonisch via het Onderwijsmuseum, deelnamekosten voor een los college is €5,- per kind. Kijk in de activiteitenagenda voor informatie over de verschillende colleges of op de website van de MuseumJeugdUniversiteit