College 'Onderwijs van gisteren als handvat voor de toekomst'

Noordhoff heeft een nieuw initiatief: de Noordhoff Virtual Classroom. Vanuit een fysieke classroom in Utrecht organiseert de uitgever online events die MBO- en HBO-docenten virtueel kunnen bijwonen. Het biedt Jacques Dane, hoofd Onderzoek en Collectie van het Nationaal Onderwijsmuseum de gelegenheid om (virtueel) oog in oog te staan met zijn 'studenten'.

Live vanuit een prachtig ingericht collegelokaal in hartje Utrecht biedt hij zijn college met als titel 'Onderwijs van gisteren als handvat voor de toekomst' interactief aan!

Bent u docent in MBO of HBO en wilt u dit college graag bijwonen? Dat kan. U kunt zich aanmelden via de site van Noordhoff. Elke deelnemer ontvangt een gratis entreekaartje tot het Nationaal Onderwijsmuseum!