Noordhoff heeft een nieuw initiatief: de Noordhoff Virtual Classroom. Vanuit een fysieke classroom in Utrecht organiseert de uitgever online events die MBO- en HBO-docenten virtueel kunnen bijwonen. Het biedt Stefan Vogels, educator van het Nationaal Onderwijsmuseum, de gelegenheid om (virtueel) oog in oog te staan met zijn 'studenten'.

Live vanuit een prachtig ingericht collegelokaal in hartje Utrecht biedt hij zijn college met als titel 'Beeld en Boodschap: over kritische beeldgeletterdheid en de tentoonstelling ‘Nazipropaganda voor de jeugd’ interactief aan!

Bent u docent in MBO of HBO en wilt u dit college graag bijwonen? Dat kan. U kunt zich aanmelden via de site van Noordhoff. Elke deelnemer ontvangt een gratis entreekaartje tot het Nationaal Onderwijsmuseum (waar momenteel de tentoonstelling 'Nazipropaganda voor de jeugd, 1933-1945' is te zien).