Hoe word je een straaljagerpiloot?

Ontdek de collegereeks van MuseumJeugdUniversiteit! De najaarscolleges bij het Onderwijsmuseum staan in het teken van de meest uiteenlopende beroepen. Dit kunnen beroepen zijn waar je helemaal weg van bent of juist beroepen waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Wees erbij en laat je verbazen, verrassen en verwonderen!
Kom het allemaal te weten tijdens de collegereeks in het Nationaal Onderwijsmuseum. In totaal worden er vijf colleges gegeven voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Met één kaart heb je toegang tot alle colleges.

College 5: Hoe word je een straaljagerpiloot?
Straaljagerpiloot worden: wie droomt er niet van? Om bijvoorbeeld bij de Luchtmacht als F-16 vlieger te werken. Maar wat komt er allemaal bij kijken? En hoe word je eigenlijk een straaljagerpiloot? Tijdens dit college krijg je een antwoord op al deze vragen en stijg je bijna op van verbazing en verwondering!
Wanneer: 28 januari 2018 van 12.00 - 13.00 uur.

Lijkt dit jou leuk om bij te wonen?
Koop voor 24 september 2017 één kaartje en je hebt toegang tot alle colleges. Aanmelden kan via onderstaande link waar ook meer informatie staat over de collegereeks.

Klik hier voor informatie + aanmelden